TAKKEDJANS REFERENSER

1. BÄSTA KILLARNA

Tack för ett bra jobb med ett besvärligt tak. Vi är helnöjda.

Hans Ragnarsson
Myrstigen 1 Linköping

 

2. Vi kan verkligen rekommendera denna firma!

I oktober 2015 bytte Takkedjan ut våra gamla mossbelagda och uttjänta betongpannor mot nya fina pannor med hög finish.Vi är efter det mycket imponerade av deras kunnighet och effektiva sätt att arbeta. Takbytet på vårt hus i Jägarvallen var inte gjort utan komplikationer och strul, men Takkedjan hanterade det merarbete som detta innebar på ett mycket professionellt och smidigt sätt.Ett extra plus var också att alla i arbetslaget var så trevliga och tillmötesgående hela tiden, från beställning och besiktning av det gamla taket tills det hela var klart.Vi kan verkligen rekommendera denna firma!

Hälsningar och God Helg önskar
Mikael och Inga-Lill i Jägarvallen, till er alla!

 

3. Hej Takkedjan!

Tack för ett bra jobb. Ni hann med att byta vårt tak innan årsskiftet. Det blev mycket snyggt. Ni har hållit vad vi kom överens om. Även om det var lite förseningar pga leveransstrul.

Med Vänliga Hälsningar,

Per & Carina Holmberg, Frisks Gata 1 Malmslätt

 

4. Vi ger Takkedjan våra allra varmaste rekommendationer då vi är mycket nöjda med allt!

Från första mötet då vi fick goda råd kring delar vi inte själva tänkt på till att arbetet utfördes i utsatt tid och till vår fulla belåtenhet. Mycket trevliga killar att ha att göra med.

Mvh

Gunilla Langemar och Mattias Dalkvist, Landstingsvägen 3 Linköping

 

5. Det blev ett verkligt lyft för hela huset

Vi vill tacka Takkedjan för ett kanonjobb med vårt villatak. Den gamla eterniten är ett minne blott. Nu har vi nya fräscha takpannor + ett undertak. Det blev ett verkligt lyft för hela huset, och allt till ett bra pris.

Mvh Marianne och Mikael

 

6. Tjena Takkedjan!

Vill här med tacka er för ett väl utfört takbyte hos oss på Röjornas väg 6 i Linköping. Vi upplevde grabbarna på Takkedjan som snabba, noggranna och proffsiga i sitt yrkesutförande. Finns inte mycket mer att säga än världsklass Takkedjan.

Mvh Pierre & Amelie

 

7. Välj takkedjan!!!

Vi kan varmt rekommendera takkedjan! Mycket, mycket duktiga takläggare/hantverkare!! Arbetet kännetecknas av noggrannhet inom alla områden! När vi skulle byta tak visade det sig under arbetets gång att projektet blev större än vad det först var tänkt. Takkedjan löste det på ett utomordentligt sätt! Anställer man takkedjan i Linköping har man dessutom att göra med fina och mycket trevliga människor. Helt enkelt ett företag man kan lita på!!

Mvh Rikard och Hilda på Skogsgatan

 

8. Byte av 40-årigt (eller mer) tak

Jag hade en tid funderat på att byta ut de gamla betongpannorna, underlagspapp, plåtarbeten m.m. på vårt hus.

Vid morgonpromenaden med hunden träffade jag tre män som steg ur en skåpbil för att äta frukost. Jag frågade om de efter frukosten kunde komma hem till oss och titta på vårt tak. Jovisst kunde de det.

De kom hem och vi blev överens om att de skulle lämna en offert. Den kom snabbt och beskrev vad som skulle göras och kostnad.

Vi kom snabbt överens och tidpunkt bestämdes. På utsatt tid ett par månader senare kom de. Arbetet gjordes snabbt och mycket noggrant. Små skavanker på taket, som upptäcktes vid arbetet, åtgärdades utan extra kostnader.

Arbetet präglades av stort yrkeskunnande och ett synnerligen kundorienterat bemötande. Ordning och reda, ordentlig uppstädning efter att arbetet avslutats på överenskommen tid.

Vår bedömning av arbete och bemötande är femstjärnig.

Jag kan på mitt allra varmaste rekommendera Takkjedjan.

Mvh Bo

 

9. En trygg helhet.

Redan vid första kontakten med Takkedjan fick vi ett gott intryck. En tydlig offert med bra pris gjorde att vi bestämde oss för att byta ut vårt 40 år gamla eternittak. Arbetet startade enligt tidsplan och flöt på mycket bra, de jobbade snabbt men framför allt väldigt noggrant. Det kändes som om de bytte tak på sitt eget hus. Vi kan varmt rekommendera Takkedjan om ni behöver byta tak.

Örjan och Birgitta Sköld

 

 

10. 40 års oro över

Äntligen har vi ett riktigt tak på vårt hus. I 40 års tid har vi haft stora bekymmer för vårt eternittak.

Ständiga lagningar med tätningsmassa och ett dåligt underlag har varit en plåga. Men efter två veckors arbete av Takkedjan kan vi vara lugna. Ett nytt tak med ordentligt underlag av råspont och papp och därtill utbyggda taksprång och nya gavelspetsar har förändrat vårt boende till det bästa.
Vi har kunnat följa byggprocessen från vårt fritidshus via god service med bilder och kommentarer om byggets gång.
Vi tackar för ett fint arbete och inte minst ett föredömligt bemötande och fin service från Takkedjans personal.

Mvh Rolf o Margareth E på Enhagsvägen i Hackefors
11. Med utmärkt beröm godkänt!

Takkedjan bytte ut vårt 52-årig eternittak till ett nytt tak i plåt.

Arbetet gick snabbt och smidigt och företaget har trevlig personal. Under hela ombyggnaden av taket höll de oss underrättade om hur arbetet fortskred.
Nu ser vi hur fint vårt och några av våra grannars tak har blivit, även dessa bytta av Takkedjan.
Deras motto är att kunden ska vara nöjd, vilket vi kan intyga att vi är.

Lars Pettersson, Birgitta Palmér Pettersson
Örtvägen 2, Linköping

 

12. Byte av eternittak till plåttak!

Takkedjan bytte vårt 40 år gamla eternittak till ett nytt i plåt, samt byggde ett nytt undertak med råspont och papp. Eternittaket rev de och deponerade själva, vilket underlättade för oss som då slapp anlita extern saneringsfirma. Detta uppfattade vi även sparade en hel del pengar. Takkedjan AB kännetecknas av professionell personal som levererar ett mycket gott resultat på utlovad tid. De kommunicerade hela tiden med oss och berättade hur projektet går. De har under tiden (2 veckor) kontinuerligt städat och hållit efter på vår tomt.

Vi kan varmt rekommendera Takkedjan AB till kommande kunder, och det går bra att kontakta oss via Takkedjan för referenser eller om ni vill komma och titta på resultatet.

Henrik

 

13. Takkedjan har lång erfarenhet och är noggranna!

Taket med eternitplattor byttes på ett otroligt smidigt sätt. Arbetet planerades och synkades med leverantörer så det vackra välgjorda taket blev bytt på endast 1vecka! Jag vill gärna rekommendera dessa tak-proffs för ett otroligt bra jobb samt mycket trevligt och serviceinriktat bemötande! Huset ett kedjehus fr 60-talet med eternitplattor (Örtv 8) i Fredriksberg , Linköping blev som nytt efter byte till plåttak som dessutom är betydligt miljövänligare och vackrare , samt sist men ej minst :skyddar huset inför kommande vinter/regn.

Tack från mycket nöjda kunder: Michael och Irene Petri.

 

14. Hantverkare med sunt förnuft

Det märks att killarna som jobbar på firman är hantverkare med erfarenhet och noga med att göra ett bra jobb, även om detta medför att de får göra lite mer än det som exakt stod i offerten.

Även i mitt fall så handlade det om att ta bort eternit-pannor och då är det bra med en firma som är certifierade att ta hand om detta, samt göra hela det efterföljande jobbet med att sponta upp nytt innertak, lägga underlagspapp, lägga läkt och lägga på nytt plåttak.

Olof B

 

15. Ett erkännande stort tack till Takkedjan AB

Fick detta brev i handen av en glad kund 🙂

-Ett erkännande stort tack till Takkedjan AB och dess tre jobbare som hjälpte oss med borttagande av eterniten från taket till vårt kedjehus samt sedan byggt ett nytt undertak med papp super 500 som ej tidigare funnits. När eterniten på ett säkert sätt avlägsnats har taket beklätts med Jönåkerpannan (Monier) som har svart färgnyans och ytbehndlad med protector. Genom denna åtgärd har vårt hus blivit mer isolerat och vi har vunnit bättre värmeekonomi. Genom ett proffsigt arbete med stor yrkesskicklighet har vi nu fått ett tak med fin prestanda och ett fint svart tak att visa omgivningen i Rökglaset.

Vi är mycket glada för det utförda arbetet och kan därför rekommendera innehavarna av Takkedjan AB.

Linköping 2012-10-15

Ingegerd och Gösta Johansson

Ps. Huset kan ses och kunden får kontaktas som ref kund via Takkedjan.

 

16. Till killarna på Takkedjan

Hej!

Tack så jättemycket för den fina blombuketten! Vilken överraskning! Det gick att ordna så att buketten distribuerades från Visby. Vi är på Gotland och njuter av den fina blombuketten här.

Vi får å våra vägnar tacka så mycket för vänligt bemötande och engagemang i vår takrenovering trots att det för er var ett ”litet” jobb.

Stort TACK och en önskan om trevlig sommar från Karin och Leif på Pressaregatan/Gotland